Snaha zůstat stále mladý je touha, která se táhne celou historií lidstva.
Mnozí alchymisté se snažili na této touze zbohatnout a vynalézt elixír mládí.
Přitom zdroj životní energie má prakticky každý na dosah ruky, není na recept a patří mezi nejdůležitější životní potřeby.
Odpovědí moderní doby je anti-aging medicína neboli medicína proti stárnutí. Její podstatou jsou testy na potravinovou nesnášenlivost, díky kterým odhalíte skryté hrozby ve vašem jídelníčku. Naučíte se správně stravovat, posílíte si imunitu, získáte energii a v neposlední řadě oddálíte stárnutí. A jak tedy nejlépe připravit stravu, aby Vám přestala škodit?
Odpovědi najdete v knížce Jím a mládnu aneb Anti-aging na talíři. Publikace byla připravena ve spolupráci MUDr. Moniky Golkové a pořadu České televize Sama doma. Najdete zde principy anti-aging diagnostiky aplikované na způsob stravování, vzorový jídelníček a recepty zaměřené na velmi rozšířenou nesnášenlivost potravin obsahujících lepek a mléčné bílkoviny.
Všechny recepty jsou navíc doplněny barevnými fotografiemi, takže vařit se Vám bude jistě s chutí. A v závěru knížky najdete také test dlouhověkosti, který Vám odhalí, na čem je potřeba zapracovat, abyste se ve zdraví dožili dlouhého věku.
Knihu zakoupíte v e-shopu www.protistarnuti.cz
|